Nytt i Max liv!

Har fotfarande inte fixat med fotona på nya datorn, men här kommer ett fotolöst inlägg.

Max har fått en ny idol. Han ropar på sin idol flera gånger om dagen. Idolen heter Nils och var här och hälsade på med hela sin familj över påsk. Max älskar sin storkusin och var lycklig hela påsken. Vi hittade på så mycket roligt!

Nu är inte Max så lycklig längre tyvärr. Han har varit en arg, irriterad och ledsen pojke de senaste dagarna. Förrutom ibland, om man lyckas busa med honom när det är rätt läge ;) Misstänker en ömmande tand på väg upp. Johan hade sett att han var röd i tandköttet och han kliar sig i örat hela tiden, vilket tydligen ska vara ett tecken på nya tänder. Hoppas min glada solstråle snart återvänder.

Något som gör Max lycklig är att vara ute hela dagarna. "Gung, gung!" Han vill gunga, vattna, leka i sandlådan och busa med de stora tjejerna på lekplatsen. Han gallskriker när vi ska gå in. Ofta kommer han gåendes med sina skor och vill gå ut. "kor" = skor.

Han är fortfarande en riktigt matglad liten skrutt och börjar gå över mer och mer till vår mat. Snart är barnmatsburkarnas dagar över. Max älskar ägg. "Dej" = ägg. Vi äter äggröra varje morgon.

Imorgon blir det besök av gammelmormor och hennes lillasyster som är här och hälsar på. På onsdag kommer mina klasskamrater från Kalmar, så då åker Max och Johan till Vetlanda och hälsar på Lillis och Linus.

Ha det gött så ska jag försöka skriva lite oftare!

RSS 2.0