Girig!

Ja så känner jag mig nu. Jag vill vara rik. Inte jätterik, bara lite lagom för det finns så mycket jag vill göra. Sitter och tittar på ett modereportage på TV. Jag vill handla vackra vårkläder. Rosa, rosa, rosa är det som gäller i mitt huvud nu. Bort med vintern och allt svart. Jag vill kunna överraska Johan med en massa nya kläder till honom, vilket han verkligen skulle behöva. Han själv hatar att shoppa. Jag vill också åka till Ö-vik och hälsa på. Eller kanske åka en helg till någon storstad med Johan och Max. Jag vill ta med mig några vänner och åka på spa. Jag vill bygga ett uterum på baksidan och en altan på framsidan. Jag vill och vill och vill. MEN (som Tony Irving hade sagt) jag har det ändå sååå superbra. Bara jag får vara med min Max och alla andra jag älskar så är jag ju väldigt glad! Och inga pengar i världen kan mäta sig med ett leende från min lilla fluffy, eller en puss, eller höra honom ropa "Mamma"!

Härom dagen hade Max och jag pyjamasdag. Vi myste till kl ett på dagen, sedan tog vi ett jättelångt bad och sjöng små grodorna. Sedan kom svärmor med lite fika och sedan var vi på kalas hos lilla Linus! En kanondag. Igår var det Melles namngivningsceremoni. Det var så trevligt och han är så go den lille plutten. Melker Carl Nilsson! Puss på dig gullunge.

Nu har Jossan äntligen kommit hem från Mexiko också! Var härligt att höra hur bra dom hade haft det och jag ser fram emot att se alla bilder sen. Men Jossan, det är skönt att ha dig hemma igen! Tror att jag ska våldgästa dig lite idag :)

Kram kram till er alla!

Äntligen bilder!!!!


VAR OCH MATADE ANKORNA I PARKEN OCH GICK EN VINTERPROMENAD.


BADA ÄR LIVET!


GRANNARNA STINA OCH STELLA STÄLLDE UPP SOM BARNVAKTER MEDAN JAG SKOTTADE. DE HADE SÅ ROLIGT ALLA TRE OCH MAX VINKADE GLATT VARJE GÅNG DE KÖRDE FÖRBI MIG I PULKAN. TACK FINA TJEJER!


MYCKET SNÖ HAR DET VARIT OCH DET GILLAR MAX. VI KOMMER NOG ALDRIG ATT GLÖMMA MAX FÖRSTA VINTER.


KUSINERNA GILLADE ATT BADA IHOP! DE PLASKADE NER BÅDE MIG OCH MUPPE.

Louie på gott humör!

Oj oj vilken härlig dag att vakna till. Vi har sovit så gott i natt och när jag tittade ut var det -3 och strålande sol. Både Johan och jag är lediga idag. Tror jag ska ta med mina grabbar ut på en långpromenad.

I söndags var vi ute i Mockebo och sedan och matade ankorna i parken. Max provade gummistövlarna som han hade fått av Hilde. Han klarade att gå i dem om jag höll honom i handen. Vi gick och gick. Jag tror att han fick lite träningsvärk för han har inte velat gå så mycket sedan dess.

I fredags hade vi fest här. Å vad roligt det var att gå ut tillsammans med Johan. Det var länge sedan vi dansade ihop. En kompis från Kalmar var här och hälsade på. På +28 var det verkligen schlageryra, så det blev inte så mycket häng i baren :)

Några nya ord har hoppat ur Max mun också! Rum-rum = Röding. Oll = boll. Anan = Banan. Tittuu = titt ut. Han använder fortfarande amerikanska R och tjocka L. Det låter så gulligt. Annars är det mest oj och gonk = bonk, när han trillar eller när något smäller.

Jag köpte en superbra bok till honom på bokrean igår. Det var en massa fyrkantiga bilder på varje sida med olika saker. Han älskade den och vi satt länge oc frågade vad de olika sakerna var och han pekade. Det är så ljuvligt att komma hem till honom efter en dag i skolan. Man uppskattar tiden tillsammans mycket mer och njuter av att leka och busa med honom.

Johan har sovmorgon idag, men nu tycker jag det är dags att få upp honom. Ska överraska honom med lite frukost på sängen tror jag!

Kram kram

RSS 2.0