Dagisdags!

Nästa vecka börjar Max på inskolning på sitt dagis! Det ska bli så spännande. Jag tror att han kommer stortrivas på dagis med alla barn runt omkring sig. Personalen kändes så bra när vi var där på samtal. Jag ville verkligen att han skulle få möta vuxna som var hjärtliga, glada och varma personer och det verkade de vara. Man undrar så mycket hur det kommer vara. Jag vill att han både ska få lära sig saker och leka, att fröknarna berättar mycket och läser för dem, att han ska få vara ute och leka mycket, att de sjunger mm. Men framför allt att de gillar min lille kille och bryr sig om honom. Undrar hur det ska gå att sova middag på dagis? Känns långt ifrån att Max skulle kunna bara lägga sig på en madrass och somna bland alla barnen. Ja ja, det är många tankar som snurrar och nu bara skriver jag av mig lite :)

Hur som helst så har vi fått i uppgift att ta med foton på Max familj och släkt. De gör en liten planch och hänger upp på dagis så att man kan se alla barns familjer. Här är de foton som vi har valt, men först kommer en helt underbar bild på mina älsklingar!!!

BÄSTA GRABBARNA I HELA VÄRLDEN. MITT HJÄRTA VÄRKER AV KÄRLEK!


DAGISBILDERNA:

KUSIN MELKER BADAR GLATT I POOLEN HOS MORMOR OCH MORFAR! BILDEN TOGS I SÖNDAGS NÄR MAX OCH HAN BADADE IHOP.


HELA FAMILJEN LUNDGREN PÅ MIDSOMMARFIRANDE!


FINASTE FARMOR OCH FARFAR! IGÅR VAR DE BARNVAKT NÄR JOHAN OCH JAG VAR UTE OCH ÅT PÅ LILLA KROGEN MED JOSSAN, MARKUS, LILLIS OCH STINA. MAX BLEV SÅ GLAD NÄR FARMOR OCH FARFAR KOM.


MAX (6 MÅN) MED SINA GOA MORFÖRÄLDRAR OCH MOSTER. HÄRLIG BILD TYCKER JAG! IDAG HAR DE VARIT HÄR ALLIHOPA OCH GRILLAT!


JOHAN OCH JAG PÅ LAMMET OCH GRISEN PÅ ÖLAND UNDER SEMESTERN -09.


GAMMELMORMOR HJÖRDIS! MAX KALLAR HENNE "MORMOR PI". HON HAR BUSAT MED HONOM OCH SAGT PI (som usch ungefär) NÄR HAN STOPPAR SAKER I MUNNEN - DÄRAV "MORMOR PI".

Äntligen, äntligen, äntligen, äntligen....

Nu har jag äntligen blivit färdig med min uppsats och har nu sommarlov och en massa tid att vara med Massi och Johan och alla andra vi tycker om.

ÄNTLIGEN FÅR MAN GÅ UTAN EN MASSA KLÄDER!



ÄNTLIGEN LIGGER KISSEN STILL SÅ JAG FÅR VILA. MAX TOG EN PAUS FRÅN ATT JAGA KISSEN.



ÄNTLIGEN EN HELDAG MED MORMOR OCH MORFAR, EFTER ATT DE VARIT PÅ SEMESTER SÅ LÄNGE! UNDERBAR DAG PÅ ÖLANDS DJURPARK. MAX GILLADE LEMURERNA, LILLA TÅGET OCH RUTCHKANAN BÄST! HÄR ÅKER HAN KARUSELL MED MORMOR OCH MORFAR, SOM BJÖD OSS PÅ DENNA FINA DAG.

RSS 2.0