En finfin vecka!

Å, vilken bra vecka det har varit! Jag har fått mycket avklarat och gjort mycket roligt! Båda mina examinationer är nu avbockade! Så nu har jag en pluggfri helg. Just nu är Max ute i Mockebo och jag ska sätta mig och skruva ihop hans nya bokhylla. Tog en liten shoppingrunda på Ikea efter sista examinationen. Det var så lite folk där och så skönt att bara gå omkring och strosa helt själv!

I veckan har vi träffat Sofie och Vendela tre dagar i sträck. Vi har myst hemma hos dem, varit på badhuset och haft långfrukost här hemma. Jag har också hunnit med att träffa Elin och Johanna. Johanna bjöd på världens godaste mat. Kolla in "Gudfaderns pasta" på tasteline.com. Sååå gott!

Det märks också att vi har träffat Lina lite mer än vanligt nu, för Max har börjat fråga efter henne. "Ninni" = Lina. När vi var hos Röding och Lina inte var hemma, så ropade han på Ninni. Han såg en bild i tidningen på en blond tjej och pekade och sa Ninni. Annars är det ju mest ordet "kalu-kaa" = falukorv som gäller. Ja just det... "haja" var det ju också. Då vill han sjunga låten om hajarna. Mormor ropar han på varje dag, men han låter som en amerikan när han försöker få till R:et på slutet.

Det går sakta men säkert framåt med att lära sig gå. Han tycker fortfarande att det är jättekul att gå mellan Johan och mig. Men nu har han börjat resa sig själv från golvet utan att hålla i nåt och klättra upp på fotpallen mm. Det är bra att han testar så han inte blir så där osäker och rädd för att tappa balansen.

Nu ska jag ta tag i den där bokhyllan! Passa på när inga klåfingrar finns i närheten :)



Barnsligt!

Barnsligt roligt hade vi igår när vi var hemma alla tre på eftermiddagen. Satte på gomusik och dansade loss till lady gaga och hade vårt eget lilla minidisco. Max var i sitt esse och ville till och med öva på att gå till mig massor av gånger. Tre-fyra steg åt gången tar han nu. Så härligt litet trippande och sedan slänger han sig runt halsen på mig i förtjusning. Man ser hur han riktigt glänser av stolthet när han tittar på oss.

Barnslig kände jag mig också igår. Alla var på fest utom jag, och jag tyckte så synd om mig själv och kände mig ensam. Snacka om i-landsproblem. Fy så barnslig! Jossan och Lina var på fest. Elin firade sin svåger. Johan festade hos Knutsson. Emmelie var på spontanfest. Johanna och Muppe var på olika middagar. Max ville inte lägga sig i tid så det blev ingen melodifestival för mig heller. Det slutade med att jag frossade tzatziki och poppcorn, tog ett glas vin och kollade på en romantisk komedi till kl halv ett på natten. Gick sedan upp och la mig och låg och njöt av synen på min lilla gullunge som sussade så sött. Vid halv två tror jag en lätt berusad Lupli trillade in! Då somnade Louie gott!

Nu får jag skynda mig och ta på mig, för nu blir det promenad med familjen Karlsson/simonsson!




 


RSS 2.0