Stanna ögonblicket och njut av nuet!

Å vad jag är glad för allt roligt jag är med om med min lilla familj! Lilla unge, stanna upp lite i åldern. Snart är du tonåring och vill slå dig fri från din mamma. Men ännu är man ingen pinsam mamma, utan en rolig mamma att leka och mysa med. Här kommer lite bilder från våra goa dagar den senaste veckan!

IDAG TOG MAX OCH JAG EN LÅNG CYKELTUR OCH SEDAN FIKADE VI TILLSAMMANS PÅ TRAPPAN I SOLSKENET! VI SATT OCH PRATADE LITE OCH HADE SÅ MYSIGT MIN ÄLSKLING OCH JAG. HAN KAN VERKLIGEN GÖRA SIG FÖRSTÅDD NU. TILL EXEMPEL SÅ SÄGER HAN -MAMMA! PIPIPI! MAT! OCH SÅ STRÄCKER HAN UT HANDEN MED EN ÄPPELBIT. JAG FÖRSTÅR ATT HAN VILL MATA FÅGLARNA OCH SÅ PRATAR VI LITE OM FÅGLARNA OCH HAN LYSSNAR SÅ NOGA.


OJ OJ OJ, VILKEN ROLIG DAG VI HADE PÅ LEOS LEKLAND MED SOFIE, VENDELA OCH JENNY. SNACKA OM RÄTT UNGE PÅ RÄTT STÄLLE. MAX SOM ALLTID LEKER MED BOLLAR BLEV JU ÖVERLYCKLIG AV ALLA BOLLHAV. HAN VAR I DRÖMLANDET! DESSUTOM LÄRDE HAN SIG ÅKA RUTCHKANA ALLDELES SJÄLV OCH JAG HADE DESSUTOM OTROLIGT SKOJ I DE STORA KANORNA!


HÅLL TILLGODO MED EN BILD PÅ SNÉ. JOHAN OCH MAX OCH JAG HADE EN UNDERBAR SÖNDAG I STENSJÖBY. ÄLSKAR ATT UMGÅS MED MINA BÅDA GRABBAR. MAX MATADE HÄSTARNA OCH TITTADE PÅ TUPPEN. HAN BLEV LITE ARG FÖR DET VAR STÄNGSEL I VÄGEN OCH HAN VILLE JU KLAPPA TUPPEN. DESSUTOM HADE VI TUREN ATT TRÄFFA PÅ LILLA VENDELA MED FAMILJ OCH FIKADE TILLSAMMANS I SOLEN.

Fort går det!

Livet går fort och jag hinner inte med ibland. Tänk så mycket som har hänt sedan jag skrev sist. Vad mycket man har gjort och vad min lilla noff växer. Han är inte en liten bebis längre, och det är bara för mig att inse :) Han är så otroligt rolig att va med. Aldrig skrattar jag så mycket som när jag är med honom! Ikväll har han varit helt underbart busig och mysig, mitt solsken! Det är ju kanske tur eftersom jag har varit lite småbakis. Nu sussar han sött, Johan ser på hockey och jag tänkte uppdatera er med lite bilder! 

VAD SOM SKULLE HA BLIVIT ETT TRÄDGÅRDSLAND BLEV ISTÄLLET EN SANDLÅDA TILL MAX. HÄR TRIVS HAN BRA I SOLSKENET, MEN HELST SPRINGER HAN BORT TILL GUNGORNA OCH LEKER MED DE STORA TJEJERNA. LILLA TJEJTJUSAREN! TUMMEN UPP FÖR SANDLÅDAN!


JOHAN OCH MAX ÅKTE OCH HÄLSADE PÅ LINUS OCH LILLIS I VETLANDA EN HELDAG. LINUS ÄLSKAR ATT KRAMA MAX (ELLER MASH SOM LINUS SÄGER).


VÅR LILLA DJ! DET ÄR MYCKET MUSIK OCH DANS SOM GÄLLER NU. HAN ÄLSKAR MTV OCH FAVORITERNA ÄR LADY GAGA, BEYONCE OCH RHIANNA. DÅ DANSAR HAN LOSS SOM ATTAN FRAMFÖR TV:N MED ENA ARMEN SVÄNGANDES OCH GUNGANDES MED RUMPAN, HA HA!


ARMARNA UPPÅT STRÄCK!


BUS OCH MYS MED KOMPISEN LILL-MAX. SÖTA DE ÄR!


MAX FIRAR PÅSK. HÄR FÅR HAN SITT FÖRSTA PÅSKÄGG AV MORMOR OCH MORFAR. HAN FICK KLÄDER OCH EN TUPP. MEN ROLIGAST VAR DET ATT LEKA MED PÅSKÄGGET.


LEK OCH PLASK MED KUSINEN HILDE NÄR HON VAR PÅ BESÖK I PÅSKAS.

RSS 2.0