Vårlängtan!

Nu vill jag bli frisk! Vi har haft otur och blivit magsjuka igen. Ute faller snön och jag vill bara gå ut och åka pulka med Max. Ja ja, snart går det väl över.

Jag har börjat längta till våren nu! Gör inte ni det? Tänk när solen skiner och jag kan sitta på balkongen med en kopp kaffe och plugga. Gud va härligt! Våren måste vara bästa tiden på året. Tills dess får vi njuta av att ha nåt att se fram emot.

Skulle lägga upp lite bilder, men det verkar inte funka tyvärr!

En himla massa bilder!

Eftersom jag har varit dålig på att uppdatera, så hinner man glömma så mycket. Därför är det lättare att skriva till bilder. Så här kommer dom:

DET HAR VARIT EN SÅ UNDERBAR VINTER JU. MAX ÄLSKAR VERKLIGEN SIN PULKA OCH STRÅLAR GLATT!


LILLA KULLEN VID LEKPLATSEN I LYCKEBO VAR EN PERFEKT PULKABACKE!


MAX TYCKTE JULGRANEN VAR SÅ FIN. HAN PETADE PÅ JULGRANSKULORNA MEN VAR FAKTISKT GANSKA DUKTIG PÅ ATT INTE RÖRA BARREN. HAN TRILLADE BARA IN I GRANEN EN GÅNG :)


HELA LILLA FAMILJEN SAMLAD PÅ JULAFTON HEMMA HOS MIN MAMMA OCH PAPPA. HÄR TITTAR VI PÅ KALLE. MAX FICK SÅ MÅNGA FINA JULKLAPPAR OCH PROVSMAKADE JULMATEN.


SEDAN KOM HELA FAMILJEN LUNDGREN TILL OSKARSHAMN I NÄSTAN TVÅ VECKOR. DET VAR FULLT ÖS MED JULFIRANDE, NYÅRSFIRANDE, SPELKVÄLL, MYSKVÄLL, BADHUSET MM. VAD MYCKET ROLIGT VI HANN MED. I SOMMAR BLIR DET VÅR TUR ATT HÄLSA PÅ DE GOA NORRLÄNNINGARNA I DERAS NYA STUGA. LÄNGTAR!


FÖRSTA GÅNGEN VAR MAX LITE TVEKSAM TILL TOMTEN. MEN ANDRA GÅNGEN GICK DET BÄTTRE. VAD ROLIGT DET ÄR ATT FÅ HA TOMTE PÅ JULAFTON IGEN, NU NÄR MAN HAR BARN I FAMILJEN!


DEN 9:E JAN VAR DET DAGS FÖR FÖDELSEDAGSKALAS. DEN HÄR TÅRTAN GJORDE JAG OCH JOHAN TILL MAX. VI HÄNGDE UPP BALLONGER, HADE MYSMORGON OCH FICK SEDAN GÄSTER KL 15. MAX FICK SÅ MÅNGA FINA LEKSAKER OCH KÄDER.


Å, JAG BARA ÄLSKAR DET HÄR KORTET. SÅ HÄR KUL HADE MAX OCH HANS MOSTER PÅ KALASET. OCH LILLA MELLE SER BARA SÅ NÖJD UT. VEM VET, MAX KANSKE FÅR SAMMA LUSTIGA HUMOR SOM MIG OCH SYRRAN ;) ÄR HAN INTE SNYGG I SIN FINA VÄST!


Imorgon är det dags för ettårsfotografering hos fotograf Allander. Det ska bli så kul. Lina har klippt honom idag, så nu är han fin i håret till fotot.
Det är nu bara några dagar kvar till jag börjar skolan. Det känns både kul och tråkigt. Det ska bli riktigt roligt att göra något nytt och få en kick i arbetslivet igen. Men jag kommer sakna ihjäl mig efter mina och Max goa dagar. Ska försöka plugga som attan på bussen och utnyttja all tid, så jag kan vara med Max helhjärtat när jag kommer hem.

God natt från en trött Louie Lou! Och tack svärmor för en rolig dag i Kalmar!

Vintermorgon i Lyckebo!

Sitter här i soffan och har en jättemysig morgon med min älskade Max. Tittar ut och blir så lycklig av den vackra snön som faller utanför. Hela Lyckebo lyser vit. Äntligen pulkaväder!

Vi har haft en så underbar jul, och jag ska snart lägga in lite bilder på detta. Idag blir det badhuset med Åse, Jörgen, Lillis och Stina och alla barnen. Max älskar ju att bada. Igår kväll duschade vi ihop och idag har vi tvättat en maskin och smort in Max hela lilla torra kropp och babymasserat lite. Mysmorgon!

Bjuder på en badbild från i somras så länge!

1q

RSS 2.0