Underbara sommar 2011

Vi har haft en sån otrolig tur i sommar. Vad vi än har hittat på så har vi lyckats pricka in fint väder! Vi började sommaren med midsommarfirande. Först var vi i Mockebo på lunch för att därefter fira med gänget här hemma hos oss. Lina och Röding var dock inte med eftersom dom var på BB och precis hade fått underbara lilla Bell.

Efter midsommar åkte vi tre till Böda Sand. Vilket paradis för en småbarnsfamilj. Vi badade och solade och på kvällen kröp vi ihop i vår lilla stuga och myste. Det blir nog en vecka där nästa år!

Ö-viks kusinerna kom så äntligen till o-hamn och vi hann med big bang, hamnfestivalen och några dopp i havet.

Sommarens stora höjdpunkt var givetvis bröllopet!!! Aldrig har jag skrattat så mycket och haft så roligt. Det var helt fantastiskt och blev till och med bättre än förväntningarna.

För att vila upp oss efteråt åkte vi till Ronneby brunn, som precis har byggt upp ett stort vattenland. I strålande sol såg vi en modig liten kille som dök och hoppade i poolen hela dagarna. Glass, chips och god mat frossades rejält!

Sista trippen på sommaren gick till Halmstad med Lina och Röding. Där blev det lekland, mini-nöjesfält, cowboyrestaurang och en halvdag på stranden. Och en massa gos med Bell så klart!

Max har vuxit som attan denna sommaren. Han har också lärt sig cykla på trampbilen, gå i trappan själv och sova i egen stor säng på sitt rum. Han säger att hans "farbroritfärg" är gul. Han älskar Blixten mest av allt och han vill se ut som Rascal flats som sjunger låten Life is a highway i Blixtenfilmerna. Han leker mest med bilar, studsbollar och han ääälskar sin nya röda elgitarr.














RSS 2.0